Onze Projecten

Wij zetten onze kennis in om bedrijven vooruit te helpen in de Cloud, hierbij kijken wij zowel naar de technische als financiële kant (FinOps) van Azure. Onze inzetmogelijkheden zijn divers en wij vertellen je graag wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Enkele highlights van onze inzetbaarheid:

Enterprise niveau: beursgenoteerd bedrijf met >5.000 medewerkers

Voor deze opdrachtgever zijn wij aan de slag gegaan om de cloud efficiënter in te richten. Wij hebben verbeteringsvoorstellen gedaan en doorgevoerd op het gebied van cloud infrastructuur. Onze adviezen en financiële rapportages worden ingezet om de Azure omgeving toekomstbestendig te maken. Hierbij werken wij samen in een multi-disciplinair team om deze doelen te bereiken. Wij zijn betrokken bij meerdere grote cloud projecten binnen deze organisatie.

MKB niveau: softwarebedrijven met >100 medewerkers

Wij hebben ruim 4 jaar ervaring in dienstverband als Cloud specialist met het inrichten van de cloud bij meerdere MKB softwarebedrijven. Naast het verbeteren van de Azure infrastructuur, hebben wij ook migraties uitgevoerd van klanten naar de Cloud omgeving van deze softwareleveranciers. Hierbij hebben wij de database gemigreerd van 1 van de grootste uitzendbureaus van Nederland met >9.000 actieve users in de cloud.

Overheid

Ook als ambtenaar bij een overheidsinstantie hebben wij bijna 5 jaar gewerkt aan het verbeteren van de infrastructuur. Hierbij lag de focus op 2 grote VMware Clusters (server en 500+ VDI virtuele werkplekken).

Migratie specialist

Onze reis naar de cloud is begonnen in 2013 als Migratiespecialist bij een Managed Service Provider. Hierbij zijn verschillende klanten gemigreerd van een On-Premise naar een PaaS Cloud omgeving.

Systeembeheerder

Wij zijn onze IT carrière begonnen als old school systeembeheerder, hierdoor hebben wij de transitie naar de cloud zien ontwikkelen van nice to have tot een must have voor iedere organisatie.

Financieel / FinOps

Hoewel wij al jaren IT en de cloud omarmen, hebben onze professionals een financieel economische achtergrond. Hierdoor zijn wij in staat om deze kennis toe te passen op het gebied van FinOps in de cloud. Wij weten precies welke financiële belangen er spelen en hoe deze zich verhouden tot de IT belangen. Azure heeft ongekende mogelijkheden: als deze niet efficiënt benut worden, kunnen de kosten snel hoog oplopen. Het is noodzakelijk om te weten waar je juist wel of niet moet investeren in de cloud. Strategisch investeren is niet kiezen voor de goedkoopste cloud oplossing, maar voor de beste. Omdat wij niet alleen IT kennis hebben, kunnen wij bedrijven beter helpen met deze keuzes.