Cloud Design

Onze Azure Architect kan cloud-based oplossingen ontwerpen en implementeren. Hij weet hoe je complexe problemen op kan lossen en hoe je innovatieve cloud architectuur toe kan passen. Wij gebruiken de kracht van Microsoft Azure om bedrijven en organisaties verder te helpen.

Samen met onze opdrachtgevers werken wij samen om de beste oplossing te vinden. Wij maken een roadmap om de beste cloud oplossing in kaart te brengen. Hierbij houden wij rekening met performance, security, scalability en de betrouwbaarheid van Azure. Daarnaast hebben onze professionals een financiële achtergrond, waardoor ook een optimaal kostenplaatje niet wordt vergeten.

Wij hebben uitgebreide kennis van de verschillende Azure producten en services zoals: compute, storage, networking, security, identity, databases, analytics, AI, IoT, DevOps en meer. Om cloud architectuur te ontwerpen maken wij gebruik van best practices en governance. Tools zoals Azure Resource Manager, Azure CLI, PowerShell, Bicep, Visual Studio and Azure DevOps gebruiken wij om cloud resources te ontwerpen en onderhouden.

Vanuit onze ervaring is het een uitdagende en belonende functie om Azure Solutions architect te zijn. Het is vak waarbij je constant moet leren en je steeds voor nieuwe uitdagingen staat.

Wij werken volgens de standaarden van The Open Group Architecture Framework TOGAF. Verder zijn wij bekend met SCRUM en AGILE werkwijzen. Vakkennis wordt op peil gehouden door opleidingen en certificeringen. Sinds het behalen van onze certificering als Azure Solutions Architect Expert hebben wij deze jaarlijks met succes verlengd.

Wij vinden het leuk om voor verschillende bedrijven en sectoren te werken. Daarnaast werken wij graag samen met andere cloud experts, zo kunnen wij van elkaar leren. Wij zijn er trots op dat wij deel mogen uitmaken van een community van talentvolle professionals, die net als wij het beste uit het innovatieve Azure platform willen halen.